Fly Drive van Rome naar Napels Afbeelding Fly Drive van Rome naar Napels
Fly Drive van Rome naar Napels 8 dagen 3 sterren ***
Bestemming: Rondreizen Italie - Fly Drive Italie

Fly Drive van Rome naar Napels 8 dagen 3 sterren

***

plane hotel car


8 Dagen

8-daagse fly drive Hart van Italie Het meer van Bolsena is in deze gevarieerde reis de eerste stop. Daarna vormt de Golf van Napels een wereldberoemd tafereel met als decor de Vesuvius, Capri, Pompei, Napels en Sorrento. Ter afsluiting verblijft u nog 2 nachten nabij het onvolprezen Rome.

Fly and Drive o.b.v. Logies ontbijt8-daagse Fly Drive Rome & de Golf van Napels

Het meer van Bolsena is in deze gevarieerde reis de eerste stop. Daarna vormt de Golf van Napels een wereldberoemd tafereel met als decor de Vesuvius, Capri, Pompei, Napels en Sorrento. Ter afsluiting verblijft u nog 2 nachten nabij het onvolprezen Rome.

Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1: Rome - Orvieto, ca. 169 km

Na uw vliegreis komt u aan op Rome Fiumicino en rijdt u met uw huurauto richting Orvieto. Afhankelijk van uw aankomsttijd kan de eerste overnachting ook in Rome zijn.

Overnachting in of in de omgeving van Rome of Orvieto.

Dag 2: Meer van Bolsena en Orvieto

Vandaag heeft u de gelegenheid het prachtige Orvieto te bezoeken of naar het nabij gelegen Meer van Bolsena te rijden. Deze natuurrijke streek is tevens beroemd om de heerlijke lokale wijnen.

Overnachting in of in de omgeving van Orvieto.

Bolsena

Aan de noordkant van het Lago di Bolsena ligt de stad waaraan het meer zijn naam te danken heeft: Bolsena. De belangrijkste stad aan het meer schittert door haar eenvoud en bescheidenheid. Hier vind je geen grote winkelcentrum met bekende ketens.

Orvieto

Tijdens een bezoek aan Orvieto gaat alle aandacht naar de meer dan indrukwekkende Duomo, de grote trots van deze stad in het zuiden van Umbrie. Je staat met open mond te kijken naar de tot in het kleinste detail versierde deuren en de kleurrijke mozaieken.

Dag 3: Orvieto - Vico Equense/Sorrento, ca. 360 km

U vertrekt in zuidelijke richting. Vico Equense op het Sorrentijnse schiereiland is het einddoel voor vandaag. Onderweg kunt u een stop maken in Montecassino, met de befaamde klooster/abdij. Als alternatieve route kunt u ook de schitterende kustweg via Gaeta nemen, dan doet u er wel iets langer over. De komende 3 nachten verblijft u in of in de omgeving van Vico Equence of Sorrento en heeft u ruim de gelegenheid deze prachtige omgeving verder te verkennen.

Overnachting in of in de omgeving van Vico Equence of Sorrento.

Vico Equense

Vico Equense is een klein stadje vlakbij Sorrento. Bij de kerk op de klif heb je een prachtig uitzicht over de baai van Napels en de Vesuvius vulkaan. Vico Equense bestaat uit kleurrijke huizen gebouwd tegen de steile hellingen met uitzicht op de Vesuvius en Napels. Vico Equense ligt halverwege Pompei en Sorrento, een typisch stadje aan het Sorrentijnse schiereiland en is de ideale bestemming voor een zonvakantie. Vico Equense bestaat uit kleurrijke huizen gebouwd tegen de steile hellingen met uitzicht op de Vesuvius en Napels.

Dag 4: Sorrento of Capri

De stad Sorrento is een van de meest bezochte badplaatsen in Campania. U vindt er mooie stranden en kunt een uitstapje naar Capri maken. Capri is het zogenheete bloemeneiland of liefdeseiland. De opbloei van het eiland is begonnen nadat Tiberius, de laatste keizer van Rome daar een villa heeft laten bouwen. Nadien is er bekendheid gekomen dankzij de Grotta Azurra, een grot aan de waterspiegel met een blauwe schijn tegen de rotswanden, vanwege de reflectie van de zon in het water.

Overnachting in of in de omgeving van Vico Equence of Sorrento.

Dag 5: Vesuvius en Pompei

U heeft hem al van verre gezien, vandaag is het tijd om de machtige Vesuvius vulkaan met een bezoek te vereren. Ook Pompei, de bedolven stad door de Vesuvius, kunt u gaan bekijken.

Overnachting in of in de omgeving van Vico Equence of Sorrento.

Vesuvius

De slapende vulkaan Vesuvius zou volgens wetenschappers wel eens kunnen aan het ontwaken zijn. De schrik neemt toe dat delen van de Italiaanse hoofdstad nu wel eens het doelwit zouden kunnen zijn en net als Pompei begraven worden onder as en stenen.

Dag 6: Vico Equense - Rome, ca. 230 km

We stellen voor om op tijd te vertrekken, zodat u de middag in Rome kunt besteden. Rome is uniek, op bijzondere wijze wordt hier de oudheid met het moderne gecombineerd. U overnacht de laatste 2 nachten in het prachtige Rome.

Overnachting in of in de omgeving van Rome.

Dag 7: Rome

De hele dag voor het zien van of weerzien met alle Romeinse hoogtepunten. In Rome zult u zich zeker niet vervelen. Rome is ooit op zeven heuvels gebouwd. Inmiddels staat er een grote metropool waar jaarlijks miljoenen toeristen op af komen. Wie in het centrum van Rome loopt ziet daarom vooral veel toeristen. Het echte Italiaanse leven lijkt hier wat verder weg te staan. Wie echter de grote bezienswaardigheden een beetje links laat liggen die kan ook in Rome genieten van bella Italia. De belangrijkste reden voor bezoekers om Rome te bezoeken blijft echter de vele historische bezienswaardigheden zoals het Colosseum, het Forum Romana en het Pantheon.

Overnachting in of in de omgeving van Rome.

Dag 8: Terugvlucht

Op deze laatste dag van uw reis levert u de huurauto weer in op de luchthaven van Rome en checkt u vervolgen in voor uw terugvlucht huiswaarts.

Deze 8-daagse Fly Drive is inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam - Rome v.v.
 • Luchthavenbelasting
 • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • Huurauto, categorie small

Informatie Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Bijkomende kosten

 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Huur GPS-systeem
 • Evt. aanschaf van een routekaart
 • Tegen een toeslag is ontbijt bij te boeken

Vluchten

Deze reis wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven of een luchthaven in Belgie, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden voor u. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotels

Onder het tabblad

Extra info

vindt u de route van de reis en de hotelaccommodaties, waar u gedurende deze fly drive zult verblijven. I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice

Hoogtepunten

 • Lago Bolsena
 • Orvieto
 • Montecassino
 • Sorrento of Capri
 • Vesuvius en Pompei
 • RomeVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

 • Heenvlucht naar Rome Fiumicino
 • Terugvlucht vanuit Rome Fiumicino


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fly Drive van Rome naar Napels 8 dagen 3 sterren 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail